Lite

60 за 1 година

Добијте инстант SEO извештај за оптимизација, изберете еден план за сите проблеми што треба да ги поправите!

 • Поднесување на пребарувачот
 • Поврзете го Google Analytics
 • Преземете го извештајот како PDF
 • Скенирани страници - до 50
 • Следење на конкурентите - До 2
 • Следење и оптимизација на клучни зборови - до 5
 • Ажуриран извештај и план - Неделно
 • Прилагоден план за оптимизација - ограничен
 • Месечен извештај на напредок

Pro

120 за 1 година

Ги вклучува сите основни карактеристики + чекор-по-чекор инструкции вклучени во вашиот план за оптимизација и приоритетна поддршка.

 • Поднесување на пребарувачот
 • Поврзете го Google Analytics
 • Преземете го извештајот како PDF
 • Скенирани страници - до 1000
 • Следење на конкурентите - До 4
 • Следење и оптимизација на клучни зборови - до 20
 • Ажуриран извештај и план - Дневно
 • Прилагоден план за оптимизација - Комплетирајте со водич чекор-по-чекор
 • Месечен извештај на напредок

Презентација во пребарувачите

На поновите сајтови им е потребна поголема видливост на Google, Bing и Yahoo!

Инстант извештај за оптимизација

Корисниците веднаш гледаат ревизија која опфаќа анализа на страницата, рангирање на клучни зборови, врски, проверки на брзина и многу повеќе.

Следете ги клучните зборови и конкурентите

Изберете ги клучните зборови за кои сакате да се рангирате. Следете ги рангирањата и врските со клучни зборови на конкурентите. Ажурирања за следење на повеќе клучни зборови и конкуренти.

Почнете да се подобрувате

Ставете го вашиот план за SEO и добијте месечен извештај за напредокот

Нашите планови ви даваат чекори за да се искачите повисоко во рангирањето за пребарување, како на пример како да го зголемите бројот на влезни врски што ги добивате од други веб-локации. Работиме на зголемување на вашето знаење за идеите и концептите зад популарноста на страницата.

SEO Tools од marketgoo - Ставете го вашиот план за SEO и добијте месечен извештај за напредокот
Следење и Мониторинг

Изберете ги клучните зборови за кои сакате да се рангирате. Следете ги конкурентите.

Погледнете како се рангираат вашите конкуренти со клучни зборови и следете ја нивната популарност. Надградете се за да следите повеќе клучни зборови и конкуренти.

SEO Tools од marketgoo - Изберете ги клучните зборови за кои сакате да се рангирате. Следете ги конкурентите.
Што треба да знам?

Не е потребно знаење за SEO

Дури и ако терминот 'SEO' е сосема нов за вас, или имате нова страница, ние го имаме решението.

Добијте Извештај за напредок во вашето сандаче, Извештајот за оптимизација го нагласува точно она што не е во ред со вашата страница, а планот за оптимизација дава приоритет на она на што треба да се работи.

SEO Tools од marketgoo - Не е потребно знаење за SEO

Најчесто поставувани прашања

Зошто ми треба оптимизација?

Вие работите на вашето оптимизација со цел да го подобрите рангирањето на вашата страница во резултатите од пребарувањето. Ова води кон привлекување повеќе сообраќај - и идеално, тој сообраќај да се претвори во потенцијални клиенти.