Lite

Merrni një raport të menjëhershëm SEO me një nga planet për të gjitha problemet që duhet të rregulloni!

 • Paraqitja e motorëve të kërkimit
 • Lidhni me Google Analytics
 • Shkarkoni raportin SEO në PDF
 • Faqet e skanuara - Deri në 50
 • Ndjekja e konkurrentëve - Deri në 2
 • Gjurmimi dhe optimizimi i fjalëve kyçe - Deri në 5
 • Raporti dhe plani i përditësuar - Javore
 • Plani i personalizuar i SEO - i limituar
 • Raporti mujor i progresit

  Choose Payment Term

  Zgjidhni Domain

  Identifikohu to add this to an existing hosting package.

  Upgrade to Marketgoo Pro

  Get a step-by-step plan

  • Daily scanning of up to 1000 Pages
  • Track more competitors and keywords
  • Daily PDF Reports
  • Complete with step-by-step guide
  Porosit / Mësoni më shumë