Pro

Përfshin të gjitha veçoritë themelore + udhëzimet hap pas hapi të përfshira në planin tuaj të SEO dhe mbështetjen prioritare.

 • Paraqitja e motorëve të kërkimit
 • Lidhni me Google Analytics
 • Shkarkoni raportin SEO në PDF
 • Faqet e skanuara - Deri në 1000
 • Ndjekja e konkurrentëve - Deri në 4
 • Gjurmimi dhe optimizimi i fjalëve kyçe - Deri në 20
 • Raporti dhe plani i përditësuar - Ditore
 • Plani i personalizuar i SEO - Kompletuar me udhëzues hap pas hapi
 • Raporti mujor i progresit

  Choose Payment Term

  Zgjidhni Domain

  Identifikohu to add this to an existing hosting package.