Веб дизајн

One Page Web

599 Еднократно
 • Пакет хостинг STANDARD
 • Бесплатен домен
 • 3 јазици активни
 • Slider
 • Неограничен е-маил
 • SEO Оптимизација
 • Контакт формулар & Мапа
 • Оптимизација за &
 • Дополнителни придобивки
 • Facebook Chat
 • Instagram Feed
 • TikTok Feed
 • YouTube Galeri
 • Review Feeds

Bussines Web

899 Еднократно
 • Модул за резервации
 • 15 страници
 • Блог
 • Пакет хостинг STANDARD
 • Бесплатен домен
 • 3 јазици активни
 • Slider
 • Неограничен е-маил
 • SEO Оптимизација
 • Контакт формулар & Мапа
 • Оптимизација за &
 • Дополнителни придобивки
 • Facebook Chat
 • Instagram Feed
 • TikTok Feed
 • YouTube Galeri
 • Review Feeds
Зошто да не изберете нас?

Имаме карактеристики што многу други ги немаат.

Веб Развој - Им помогнавме на многу бизниси - Имаме карактеристики што многу други ги немаат.
Веб Развој - Им помогнавме на многу бизниси - Имаме карактеристики што многу други ги немаат.
Веб Развој - Им помогнавме на многу бизниси - Имаме карактеристики што многу други ги немаат.
Како да започнете?

Погледнете и изберете го вистинскиот план за вашата компанија

1 Изберете План

Погледнете ги и прочитајте ги сите планови, за да го изберете вистинскиот план за вашата идеја, добијте инструкции чекор-по-чекор.

2 Поставете го вашиот домен

Регистрирајте го или префрлете го вашиот тековен домен бесплатно за да го поставете вашиот домен.

3 Направете го плаќањето

Направете го плаќањето за вашата услуга веднаш да се обработи.

Најчесто поставувани прашања

Ако имате дополнителни прашања, не двоумете се само да не контактирате и нашиот тим ќе одговори на вашето прашање што е можно поскоро.

Како да добиете бесплатен домен?

За да добиете домен за една година бесплатно, само треба да купите еден од плановите за веб дизајн. Бесплатна регистрација или пренос (обновување) на домен за една година е достапна се додека имате еден од понудените планови за Веб дизајн, тогаш обновувањето на доменот е редовно според цената на наставката.

Бесплатната регистрација и трансфери на домен се однесува само на следните екстензии: .com, .mk, .me, .al, .de, .net, .ch, .info, .org, .com.mk, .eu, .org.mk