STANDARD

41 за 1 година
 • Хостирање на 2 веб сајтови
 • 2 GB Простор
 • 70 GB Трансфер
 • Неограничен емаил адреси
 • Бесплатно SSL сертификат
 • Дневен бекап
 • База на податоци Неограничен
 • Дополнителни придобивки
 • WordPress Toolkit
 • Imunify360 Anti-malware
 • Anti-DDoS заштита
 • LiteSpeed Cache
 • Бесплатна миграција
 • Контролен панел cPanel

BUSINESS

64 за 1 година
 • Хостирање на 5 веб сајтови
 • 5 GB Простор
 • 140 GB Трансфер
 • Неограничен емаил адреси
 • Бесплатно SSL сертификат
 • Дневен бекап
 • База на податоци Неограничен
 • Дополнителни придобивки
 • WordPress Toolkit
 • Imunify360 Anti-malware
 • Anti-DDoS заштита
 • LiteSpeed Cache
 • Бесплатна миграција
 • Контролен панел cPanel

PREMIUM

96 за 1 година
 • Хостирање на 10 веб сајтови
 • 10 GB Простор
 • 210 GB Трансфер
 • Неограничен емаил адреси
 • Бесплатен SSL сертификат
 • Дневен бекап
 • База на податоци Неограничен
 • Дополнителни придобивки
 • WordPress Toolkit
 • Imunify360 Anti-malware
 • Anti-DDoS заштита
 • LiteSpeed Cache
 • Бесплатна миграција
 • Контролен панел cPanel

CORPORATE

149 за 1 година
 • Хостирање на 20 веб сајтови
 • 20 GB Простор
 • 300 GB Трансфер
 • Неограничен емаил адреси
 • Бесплатно SSL сертификат
 • Дневен бекап
 • База на податоци Неограничен
 • Дополнителни придобивки
 • WordPress Toolkit
 • Imunify360 Anti-malware
 • Anti-DDoS заштита
 • LiteSpeed Cache
 • Бесплатна миграција
 • Контролен панел cPanel

B50 Cloud

309 за 1 година
 • Хостирање на 50 веб сајтови
 • 50 GB Простор
 • 600 GB Трансфер
 • Неограничен емаил адреси
 • Бесплатно SSL сертификат
 • Дневен бекап
 • База на податоци Неограничен
 • Дополнителни придобивки
 • WordPress Toolkit
 • Imunify360 Anti-malware
 • Anti-DDoS заштита
 • LiteSpeed Cache
 • Бесплатна миграција
 • Контролен панел cPanel

Дневен бекап

Секојдневно се прави резервна копија на вашата веб-страница. Во случај на катастрофа, ќе можеме да ја вратиме вашата веб-страница.

99,9% гаранција функционирање

Нашите прилагодени сервери и поставувањето на облакот што само-заздравува го спречуваат доцнењето и застојот додека ја максимизираат доверливоста.

Комуникација со е-пошта без СПАМ

Комуникацијата без СПАМ е проблем решен од нашиот тим.

Зошто да го изберете нашиот заеднички хостинг?

Сите ресурси и алатки што ви се потребни!

Професионална е-пошта

Отворете е е-пошта како што е info@yourdomain.com. Пристапете до вашата пошта преку IMAP, POP3 или Webmail и уживајте во подобрена заштита од спам.

Бесплатен SSL сертификат

Сите хостинг пакети вклучуваат Let's Encrypt Standard сертификати без дополнителни трошоци. За ваша погодност, SSL Standard е претходно инсталиран на вашата страница.

Управувајте со администраторите и соработниците

Поставете соодветен пристап за секој соработник или администратор во управувањето со вашите услуги во нашата компанија со многу различни нивоа.

Imunify360 Anti-Malware

Скенирањето на малициозен софтвер ги идентификува пропустите и познатиот злонамерен код и автоматски го отстранува од вашата веб-страница за да ја заштити вашата веб-страница и посетителите од закани.

Повеќе PHP верзии

Ви треба различна верзија на PHP за одредена веб-страница? Можете да ја поставите верзијата на PHP за секоја од вашите страници преку cPanel, PHP верзии: 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0 и 8.1.

Firewall и DDoS заштита

Нашата дистрибуирана заштита од одбивање на услугата (DDoS) ја штити вашата веб-страница од дојдовни напади и ве одржува онлајн.

Прекрасен интерфејси за клиенти

Супер лесна контролна табла за управување со сите ваши услуги

Административен панел, кој ви овозможува да ги прегледувате и управувате сите ваши производи на едно место од хостинг пакети, поштенски сандачиња, како и наплата, домени и услуги, можете да ги конфигурирате работите за кратко време и да ги менувате вашите поставки со само неколку кликања.
Можете да отворите билети за поддршка каде нашиот персонал ќе ви одговори многу брзо.
Веб Хостинг - Изградете ја вашата страница полесно! - Супер лесна контролна табла за управување со сите ваши услуги
24/7 техничка поддршка

Нашиот технички тим е тука да ви помогне 24/7!

Нашиот врвен тим за поддршка е извор на гордост. Тие се достапни секогаш кога ви требаат, обезбедувајќи непречена помош. Искусете неспоредлива поддршка за вашите услуги, вклучувајќи сервери, веб-локации, поштенски сандачиња и многу повеќе. Откријте поддршка за хостирање што ги поставува стандардите за извонредност.
Веб Хостинг - Изградете ја вашата страница полесно! - Нашиот технички тим е тука да ви помогне 24/7!

Најчесто поставувани прашања

Што е споделен хостинг?

Заеднички хостинг е услуга која ви овозможува да изнајмите простор на Интернет за да развиете веб-страница, исто така можете да отворите персонализирани адреси за е-пошта како што се info@vasiotdomen.mk за вашата веб-страница.

Мигрирајте ја вашата веб-страница

Мигрирајте го вашиот хостинг бесплатно

Ние ќе се грижиме за процесот на преместување на вашата веб-страница од вашата моментална компанија на нашата платформа за да можете да се фокусирате на она што е важно. Исто така, не наплаќаме дополнителни трошоци за мигрирање на вашата веб-страница.

Веб Хостинг - Изградете ја вашата страница полесно! - Мигрирајте го вашиот хостинг бесплатно