18 за 1 година

Standard SSL (DV)

Идеален за блогови и страници кои не собираат податоци од посетители.

 • Инсталација Инстант и бесплатно
 • Енкрипција 256-Bit
 • 99% компатибилен со сите прелистувачи
 • Зголемете го SEO во пребарувачите
169 за 1 година

BusinessID (OV)

Идеален за веб-страници за мали бизниси и страници кои прифаќаат чувствителни информации.

 • Инсталација 1-3 дена и бесплатно
 • Енкрипција 256-Bit
 • 99% компатибилен со сите прелистувачи
 • Зголемете го SEO во пребарувачите
266 за 1 година

E-commerce SSL (EV)

Идеален за Бизнис и Е-трговија сајтови кои сакаат да обезбедат максимална доверба од посетителите.

 • Инсталација 1-5 дена и бесплатно
 • Енкрипција 256-Bit
 • 99% компатибилен со сите прелистувачи
 • Зголемете го SEO во пребарувачите
439 за 1 година

Business ID Wildcard

Обезбедете неограничени поддомени на еден сертификат.

 • Инсталација 1-5 дена и бесплатно
 • Енкрипција 256-Bit
 • 99% компатибилен со сите прелистувачи
 • Зголемете го SEO во пребарувачите
Secure Sockets Layer

Што е SSL?

SSL сертификатите развиваат шифрирана врска и доверба

 • Развива безбедна врска помеѓу прелистувачот и серверот.
 • Ја шифрира комуникацијата за да ги заштити чувствителните информации што ви ги даваат вашите клиенти.
 • Ставете катанец до вашата веб-адреса во прелистувачот.
 • Го потврдува идентитетот на организацијата.
TLS/SSL сертификати - Што е SSL?
Како да започнете со SSL?

Изберете соодветно ниво на валидација на SSL за вашиот домен

Стандардните SSL сертификати (DV) се најлесниот и најчестиот тип на SSL сертификат. Сертификатите OV и EV исто така го потврдуваат идентитетот на компанијата или организацијата што го поседува сертификатот, обезбедувајќи им поголема доверба на крајните корисници, додека Wildcard SSL ви овозможува да обезбедите неограничен број на поддомени на еден сертификат.

Со нашите услуги за SSL сертификати, нема да морате да преземате рачни чекори за конфигурирање и распоредување на нови сертификати секоја година. Ние генерираме налог за обновување автоматски кога вашиот сертификат е при крај на својата важност.

TLS/SSL сертификати - Изберете соодветно ниво на валидација на SSL за вашиот домен

Идеален за недоверливи веб-локации

Сертификатите (DV) се идеални за лични веб-страници, блогови и социјални медиуми или која било локација што не пренесува приватни и доверливи информации.

Идеален за најчувствителните веб-страници како што се страниците за најавување

Овозможува заклучување на прелистувачот и https, го покажува вашиот корпоративен идентитет и ги уверува вашите клиенти дека ја сфаќате безбедноста многу сериозно.

Посетителите на страницата можат да потврдат дека веб-страницата е управувана од легитимна компанија и дека не е локација за измама.

Идеален за чувствителни веб-страници, вклучувајќи е-трговија, онлајн банкарство, регистрации на сметки

Сертификатите (EV) во повеќето случаи ќе го прикажуваат името на вашата компанија или страницата во зелено. Оваа истакната визуелна верификација им дава на посетителите дополнителна доверба дека се преземени чекори за да се потврди идентитетот на веб-локацијата и бизнисот што го посетуваат, зголемувајќи ја довербата на корисниците во вашата веб-локација и нејзиниот кредибилитет – поради што повеќето големи компании и организации избираат сертификати за EV.

Обезбедете неограничени поддомени на еден сертификат

Wildcard SSL ви овозможува да обезбедите неограничен број на поддомени на еден сертификат. Тоа е одлично решение за секој кој е домаќин или управува со повеќе страници или страници што постојат на истиот домен. Еднократната цена на сертификатот ве покрива за дополнителни поддомени што може да ги додадете во иднина.

TLS/SSL сертификати - Различни нивоа на SSL
TLS/SSL сертификати - Различни нивоа на SSL
TLS/SSL сертификати - Различни нивоа на SSL
TLS/SSL сертификати - Различни нивоа на SSL
Зошто ми е потребен SSL сертификат?

Подобрете го рангирањето на пребарувачите

Google сака да ја направи веб пребарувачот по побезбедна, а голем дел од тоа вклучува и SSL-сигурни страници, така што луѓето што пристапуваат до нив преку Google да се побезбедни. Ова е причината зошто веб-страниците што користат SSL се покажа дека имаат корист од повисоките рангирања во резултатите од пребарувањето.

TLS/SSL сертификати - Подобрете го рангирањето на пребарувачите

Најчесто поставувани прашања

Што е SSL сертификат?

SSL сертификатите овозможуваат шифрирање на податоците на Интернет и овозможуваат безбедно пренесување на податоците од веб-сервер до прелистувач. Со SSL, вашата веб-локација може да го користи протоколот https и ќе прикаже катанец на веб-прелистувачите на корисниците за да покаже дека врската е безбедна.