Premium Email

20 за 1 година
 • 99.9% Uptime SLA
 • Анти-вирус & Анти-спам
 • email@vasiotdomen.com
 • 10GB Диск
 • Мобилен & Десктоп Пристап
 • Заеднички календари, Контакти & Задачи
 • CardDAV & CalDAV
 • Алатка за миграција Self-Service

Premium Email + Productivity

30 за 1 година
 • 99.9% Uptime SLA
 • Анти-вирус & Анти-спам
 • email@vasiotdomen.com
 • 25GB Диск
 • Мобилен & Десктоп Пристап
 • Заеднички календари, Контакти & Задачи
 • CardDAV & CalDAV
 • Алатка за миграција Self-Service
 • Дополнителни придобивки
 • 25GB Cloud File Storage
 • Онлајн Office Suite
 • Отвори / уреди Word документи
 • Отвори / уреди Spreadsheets документи
 • Отвори / уреди PowerPoint документи
Апликации

Сè што ви треба

Mail

Јасно и интуитивно. Папки и влезно сандаче со јазичиња за организирање е-пошта. Сортирање, пребарување и известување со богати функции. Прикажи ги прилозите со резиме на прилогот.

Drive

Ракување и управување со датотеки. Синхронизирајте за Mac OS, Windows, Android и iOS. Споделување датотеки и папки. Интеграција со различни опции за складирање.

Portal

Личен кориснички панел. Портал базиран на виџети што може да се конфигурира од корисникот. Конфигурација и проширување со функции специфични за корисникот.

Spreadsheet

Решение за табеларни пресметки базирани на cloud. Уредување без загуби за датотеките MS Excel, OpenOffice и LibreOffice. Колаборативно споделување табеларни пресметки со ексклузивни права за уредување.

Presentation

Презентација и уредување, со поддршка за соработка. Онлајн отворање и уредување на слајдови. Функционалност со датотеки PowerPoint, OpenOffice и LibreOffice.

Text

Отворете, споделувајте и соработувајте на документи. Онлајн обработка на текст. Достапност на сите најчесто користени функции на MS Office.

Моќен антиспам

Кажете му збогум на спам во вашето сандаче!

Користејќи вештачка интелигенција (AI) и предвидувачки софтвер за заштита на е-пошта, OX App Suite се бори да го заштити вашето сандаче од спам, вируси, малициозен софтвер и напади на фишинг.

Премиум е-пошта - Кажете му збогум на спам во вашето сандаче!
Врз основа на Cloud

Работете секаде

OX App Suite се синхронизира на сите ваши уреди. И пристапот до мобилниот и десктоп не е проблем бидејќи OX App Suite работи беспрекорно со сите уреди.

Премиум е-пошта - Работете секаде

Карактеристики на апликациите

Cloud File Storage

Чувајте ги и споделувајте ги вашите важни документи безбедно во cloud. И со (до) 25 GB, ќе имате многу простор во наредните години.

Календар и контакти

Комуницирајте како претпријатие со заеднички календар, поддршка за iCal и глобален список со адреси!

Многу функции за е-пошта

Вашите омилени функции за е-пошта се сите тука, вклучувајќи испраќачи, автоматски одговори, филтри, потписи, известувања и многу повеќе!

Додајте апликации за продуктивност!

Отворете, уредувајте и споделувајте документи на Microsoft Office како што се Word, Excel и PowerPoint со моќните онлајн апликации на OX App Suite.

Земете ги вашите апликации

Лесно додајте ги омилените услуги за е-пошта или апликации во OX App Suite; како Gmail, Dropbox, Zoom (наскоро) и повеќе!

Прашања за приватност

За OX App Suite, најважна е приватноста, никој не може да ги чита, скенира или дистрибуира вашите е-пошта на трета страна.

Најчесто поставувани прашања

Кои апликации се вклучени во OX App Suite?

Сите планови на OX App Suite вклучуваат пристап до веб-пошта, календар, задачи и адресар. Пакетот за продуктивност додава OX Drive и OX документи (текст, табеларни пресметки и презентации).