Планови за е-трговија

Изберете го вашиот план

Подготвивме три планови за е-трговија со различни карактеристики.

499 за 1 година

Launch Shop

 • Производи Неограничени
 • 10GBПростор на дискот
 • ~5000 Месечни посети
 • Дизајн Професионален
 • Дополнителни карактеристики
799 за 1 година

Pro Shop

 • Производи Неограничени
 • 20GBПростор на дискот
 • ~10000 Месечни посети
 • Дизајн Професионален
 • Дополнителни карактеристики
999 за 1 година

Advanced Shop

 • Производи Неограничени
 • 50GBПростор на дискот
 • ~50000 Месечни посети
 • Дизајн Професионален
 • Дополнителни карактеристики
Што е вклучено во сите пакети?

Најважните карактеристики

Бесплатен домен засекогаш!

Бесплатна регистрација или трансфер на домен се вклучени во сите планови за е-трговија (ако услугата се обновува).

Неограничени услуги

Производите, категориите, подкатегориите, ознаките и сметките на персоналот за управување се неограничени.

Бесплатен SSL сертификат

Во сите пакети е вклучуно Let's Encrypt Standard сертификати без дополнителни трошоци.

Професионална е-пошта

Отворете професионална е-пошта како info@vasiotdomen.com. Пристапете до вашата пошта преку IMAP, POP3 или Webmail и комуницирајте преку вашата е-пошта без SPAM.

Дневен бекап

Секој ден се прави резервна копија на вашата веб-страница. Во случај на катастрофа, ќе можеме да ја вратиме вашата веб-страница.

99,9% Uptime за беспрекорно функционирање

Нашите прилагодени сервери и конфигурацијата за самолекување спречуваат одложувања и прекини додека ја максимизираат доверливоста.

Споредете ги сите карактеристики

Ова се сите карактеристики на плановите за е-трговија што ги содржат.

Метод за плаќање

Готовина при испорака и Банкарски трансфер.

Начин на транспорт

Подигнување во продавницаФиксна такса според регион и Бесплатна испорака.

Еден јазик

Еден активен јазик според вашата желба.

Валута

Една активна валута по ваша желба.

Филтрирај според

Бои, цена, бренд и статус на производот.

Сортирај по

A-Z, најниска цена до највисока, најнови производи, најбарани.

Напредно пребарување

Пребарувајте по: категории, подкатегории, опис на производот, ознаки и SKU код.

Варијации на производи

По боја и големина.

Модул за попуст

Список на производи со попуст.

Live chat

Модул за Live chat на Facebook Messenger.

Модул за бестселер

Презентација на најпродаваните производи преку онлајн продавницата.

Оптимизирано за Smart

Компатибилен за сите паметни мобилни и таблет уреди.

Метод за плаќање

Онлајн плаќање: HalkBank, Paypal, Stripe, 2Checkoutготовина при испорака и банкарски трансфер.

Начин на транспорт

Подигнување во продавницаФиксна такса според регион и Бесплатна испорака.

Двe јазика

Двe активни јазици по ваша желба.

Валута

Две активни валути според вашата желба.

Филтрирај според

Бои, цена, бренд и статус на производот.

Сортирај по

A-Z, најниска цена до највисока, најнови производи, најбарани.

Напредно пребарување

Пребарувајте по: категории, подкатегории, опис на производот, ознаки и SKU код.

Варијации на производи

По боја и големина.

Модул за попуст

Список на производи со попуст.

Live chat

Модул за Live chat на Facebook Messenger.

Модул за бестселер

Презентација на најпродаваните производи преку онлајн продавницата.

Оптимизирано за Smart

Компатибилен за сите паметни мобилни и таблет уреди.

Метод за плаќање

Онлајн плаќање: HalkBank Paypal, Stripe, 2Checkoutготовина при испорака и банкарски трансфер.

Начин на транспорт

Подигнување во продавницаФиксна такса според регион и Бесплатна испорака.

Три јазика

Три активни јазици по ваша желба.

Валута

Три активни валути по ваша желба.

Филтрирај според

Бои, цена, бренд и статус на производот.

Сортирај по

A-Z, најниска цена до највисока, најнови производи, најбарани.

Напредно пребарување

Пребарувајте по: категории, подкатегории, опис на производот, ознаки и SKU код.

Варијации на производи

По боја и големина.

Модул за попуст

Список на производи со попуст.

Live chat

Модул за Live chat на Facebook Messenger.

Модул за бестселер

Презентација на најпродаваните производи преку онлајн продавницата.

Оптимизирано за Smart

Компатибилен за сите паметни мобилни и таблет уреди.

Како да започнете?

Погледнете и изберете го вистинскиот план за вашата компанија

1 Изберете План

Погледнете ги и прочитајте ги сите планови, за да го изберете вистинскиот план за вашата идеја, добијте инструкции чекор-по-чекор.

2 Поставете го вашиот домен

Регистрирајте го или префрлете го вашиот тековен домен бесплатно за да го поставете вашиот домен за онлајн продавницата.

3 Направете го плаќањето

Направете го плаќањето за вашата услуга веднаш да се обработи.

Погледнете ги одговорите на најчесто поставуваните прашања

Најчесто поставувани прашања

Ако имате дополнителни прашања, не двоумете се само да не контактирате и нашиот тим ќе одговори на вашето прашање што е можно поскоро.

Како да добиете бесплатен домен?

За да добиете потполно бесплатен домен, само треба да купите еден од плановите за E-трговија. Бесплатна регистрација на домен е достапна додека еден од плановите за E-трговија е активен истиот да се обнови.

Бесплатната регистрација и трансфери на домен се однесува само на следните екстензии: .com, .mk, .me, .al, .de, .net, .ch, .info, .org, .com.mk, .eu, .org.mk