SSD ВЕБ ХОСТИНГ

Брзи и сигурни пакети на хостинг..

  • Anti-malware, Anti-brute & Anti-DDoS заштита
  • Професионални емаил адреси
  • Безбедност на информации
  • Бесплатна миграција
  • Редовен backup

Изберете го вашиот веб-хостинг план

Дали имате мало искуство во развој на веб-страници? Не е проблем. Со лесна за употреба контролна табла HOSTBAL ќе можете да ја стартувате вашата веб-страница за неколку минути, брзо и безбедно.

Технички спецификации

Карактеристики STANDARD SSD BUSINESS SSD BUSINESS SSD CORPORATE SSD
Број на сајтови 3 6 10 15
SSD Хостинг простор 2GB 5GB 10GB 20GB
Трансфер (Bandwidth) 70 GB Трансфер 140 GB Трансфер 210 GB Трансфер 300 GB Трансфер
Parked домени 3 6 10 15
Број на емаил адреси неограничено неограничено неограничено неограничено
Број на бази неограничено неограничено неограничено неограничено
Серверска локација Европа Европа Европа Европа
Физичка меморија 1024MB (1GB) 2048MB (2GB) 3062MB (3GB) 4000MB (4GB)
Процесорска брзина 100% (1 jадро) 200% (2 jадро) 300% (3 jадро) 400% (4 jадро)
Избор на PHP верзија 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 , 7.4 и 8.0 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 и 7.4 и 8.0 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 и 7.4 и 8.0 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 и 7.4 и 8.0
Files (inodes) 200.000 300.000 400.000 500.000
Auto SSL сертификат
Backup
cPanel Контролен панел

Ултрабрзи страници

SSD складирање и ултра брза мрежа, ултрабрз PHP достапен за до 30% побрзи страници.

Врвна безбедност

Cloud со SSD складирање и ултра брза мрежа, ултрабрз PHP достапен за до 30% побрзи страници.

Сигурна услуга за е-пошта

Креирајте професионални адреси за е-пошта со доменот на вашата веб-страница без дополнителни трошоци, Протоколи SMTP, POP3 и IMAP.

Лесно управување

Во нашата област на клиенти, имате лесен пристап до сите важни алатки и услуги за вашите сајтови, хостинг пакети, домени и другите услуги.

Управување со домен

Ние нудиме пристапни услуги за регистрација и пренос на домени, пријателски панел за управување со домен, DNS услуги и многу повеќе.

Бесплатни SSL

Сите хостинг планови вклучуваат Let’s Encrypt Standard сертификати без дополнителни трошоци.

cPanel

Моќен алатка..

LSCache е една од најмоќните алатки за кеширање на пазарот. За разлика од другите достапни решенија, тој има предност што е директно интегриран во веб-серверот. Така, тој може да ви понуди подобри перформанси од другите решенија бидејќи може да ја оптимизира обработката на вашата веб-страница од А до Ш. Исто така, за управување со LSCache, бесплатен приклучок е достапен за повеќето CMS! Лесен е за употреба и многу ефикасен.

Приклучоци (plugin) за: WordPress, Joomla!, Prestashop, OpenCart, Drupal, XenForo, Magento, MediaWiki

Scripts

Најчесто поставувани прашања

Да - потребни ви се три работи за да имате функционална веб-страница: име на домен, веб-хостинг и датотеки на страницата. Можете да го замислите вашиот домен како адреса на улица, вашиот веб-домаќин како простор што го изнајмувате за да го имате вашиот бизнис и датотеките на вашата страница како ставки во вашата канцеларија. Вашиот веб-домаќин го обезбедува серверот каде што живеат датотеките на вашата страница (вклучувајќи објави на блогови, слики, целни страници и повеќе) за да може да им се пристапи во вашиот домен.

Заедничкиот хостинг се однесува на фактот дека повеќе веб-страници споделуваат еден веб-сервер. Shared е совршена опција за нови блогери или мали веб-локации кои штотуку започнуваат онлајн, а на кои им е потребна економична опција. Како што се зголемува сообраќајот на вашата страница, можете беспрекорно да се надградувате во секое време на различен хостинг план, како што е хостинг во облак.

Планот „Премиум“ е нашиот најпопуларен план за заеднички хостинг, бидејќи е лесен за буџетот, но ви овозможува да хостирате онолку домени колку што сакате. Бизнис планот вклучува и приватен SSL (потребен за е-трговија) и посветен IP, што го прави одлично погоден за онлајн продавници. Без оглед на тоа кој план ќе го изберете, сите наши заеднички планови за хостирање доаѓаат со неограничени е-пошта, лесна инсталација со еден клик на WordPress и други популарни платформи за содржина и 24/7/365 експертска поддршка.

Дефинитивно. Нудиме БЕСПЛАТНИ трансфери на сајтови за нови сметки во рок од 30 дена од регистрацијата. Посветени сме да го направиме веб-хостингот лесен и без стрес!

Можете да ја изградите вашата веб-страница на неколку различни начини - од рачно кодирање со HTML до користење на програма за создавање веб-страници. ИЛИ може да го користи нашиот лесен градител на веб-страници.